Oudt Leyden Arrangements

Er zijn geen extra kosten inbegrepen voor alle Oudt Leyden-activiteiten, zoals het huren van de locatie, tenzij onze arrangementen zijn besteld.

Privédiner in de Schouten en Schepenzaal

Wanneer u met uw gezelschap in een eigen ruimte wilt lunchen of dineren ontvangen wij u graag in onze Schout en Schepenenzaal welke geschikt is voor maximaal 50 personen.

Graag maken wij hiervoor een persoonlijke afspraak met u om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken, zodat wij een voor u op maat gemaakte offerte kunnen uitbrengen.


Pannekoek Arrangement

1. Vanaf 20 personen – 13.50 p.p.
Pannenkoek 2 ingredienten ( beperkte keuze), incl 1 drankje uit het Hollandsch assortiment.

2. Vanaf 20 personen – 16.- p.p.
Pannenkoek 2 ingredienten ( beperkte keuze), incl 2 drankjes uit het Hollandsch assortiment.

Alle bovenstaande arrangementen zijn uiteraard naar eigen wensen uit te breiden, neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op.


Kinderfeestje

Vier je verjaardag bij Oudt Leyden met een heerlijke kinderpannenkoek die je zelf mag versieren, een lekker ijsje na en onbeperkt limonade voor 8,95 p.p. (uitsluitend op reservering).


Vergaderarrangement

Vanaf 15 personen – 6.50 p.p. per uur en minimaal 3 uren
Onbeperkt koffie en thee, flessen Chaudfontaine blauw en rood op tafel. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een beamer en scherm voor u klaar te zetten.


Schouten en Schepenzaal tevens af te huren voor feesten en partijen

Hiervoor hanteren wij de volgende tarieven:

Maandag t/m donderdag : 17.00-23.00 omzetgarantie: 350.-
Vrijdag t/m zondag: 17.00-23.00, omzetgarantie: 500.-

Wilt u de avond verlengen tot 24.00, rekenen wij 100.- meer omzetgarantie. In verband met omwonenden mogen wij helaas niet later doorgaan dan 24.00. Voor meer informatie en mogelijkheden verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.